10 års plan og plads til spontanitet

20. februar 2023

Denne model giver masser af plads til spontanitet

I 2016 lavede jeg en 10 års plan - jo - det har du sikkert læst om tidligere. Jeg var overrumplet over at skulle gøre det - for det var en drømmeverden, jeg slet ikke identificerede mig med.

Heldigvis sidder jeg i dag i erfa-gruppe med 5 af de mennesker, jeg lavede den sammen med. Dengang - i 2016. Vi har gennem årene haft vores planer fremme - læst - og er sammen blevet overraskede over, hvor meget, der allerede var sket. Uden at fornemme et pres på at skulle komme i mål.

I vinterferien tilbragte jeg en hel dag i Aalborg, hvor jeg fordybede mig i mine drømme om, hvordan det ser ud på min banehalvdel om 10 år. Vi har lavet en ny. Proceduren var identisk fra 2016 - planen er en helt anden nu.

Specifikationen lyder: 10 år - 5 år - 3 år - 1 år - 6 måneder - 3 måneder og 1 måned.

Jeg har skrevet det hele i hånden - og lagt papirerne ved den gamle. Og nu skal det ligge stille og roligt - og jeg har lagret det i min underbevidsthed.

You get what you focus on - so focus on what you want...

 
 

Tilbage til oversigt

bubble