Nothing changes if nothing changes

13. februar 2023

Venter du på noget særligt, inden.... noget du rigtig gerne vil have, kommer til at ske?

1 Når børnene bliver store, så skal .......

2 Når jeg får et andet job, så er jeg den, der er væk.....

Og der findes en variant:

3 Hvis det sker, så ......

4 Hvis ikke jeg får det, så.....

Hvad svarer du, når du hører disse sætninger? 

1 Hvad skal der så ske i mellemtiden? 2 Får du søgt nogle stillinger? 3 og 4 Hvad så, hvis ikke det sker?

Jeg bruger som regel: "Gamle vaner skaber ikke nye resultater", når der forsøges med bortforklaringer. 

 

Vi kan ikke vente på, at livet bliver nemt, før vi er glade. 

 

Det kræver handling - og hvis du ikke gør noget ved det, så sker der ikke noget.

Rammes jeg selv? YES.... og jeg blev fanget af at udsætte vigtige ting - som i;  jeg laver det i morgen. Nå, så i morgen - pis, i morgen. Nu tager du dig bare sammen - i morgen. Resulatet udebliver dog 100%, indtil jeg gjorde noget ved det. 

Når jeg så udsatte noget vigtigt, tog det som regel slet ikke så lang tid at gøre det, der skulle til. Min erfaring blev hurtigt, at jeg brugte længere tid på at udsætte, end det egentlig tog at udføre...

Jeg bruger derfor de første to timer hver dag til mine vigtigste opgaver - og så kommer ad hoc opgaver etc. bagefter.

Hvad gør du? 

 

 

 

 

Tilbage til oversigt

bubble