WORK AWAY ANNO 2023

02. februar 2023

I år skal jeg gøre meget mere af det.... 

Jeg er ikke er afhængig af en fast adresse, når jeg skal løse mine opgaver. Jeg skal have internet, min pc og min mobiltelefon. Og jeg elsker, når jeg kan fordybe mig, og tiden ikke spiller nogen rolle. 

WORK AWAY, RETREATS - jeg hører flere og flere gøre det, og i år har jeg besluttet mig for at planlægge det med faste intervaller. 

Jeg vil godt slå fast, at jeg ikke tager på stille-retreats. Jeg har læst om det - og jeg er rasende nysgerrig. Jeg er mere en langsom starter, og work-aways er moderne nok for nuværende. 

Min plan er som følger:

  • 3-7 dage pr kvartal, hvor jeg pakker pc, telefon og mit gode humør
  • Arbejder i nye rammer
  • Oplever andre stemninger
  • 100% fordybelse
  • Det kan være i et sommerhus i Danmark, et dejligt sted i Italien eller Spanien. Jeg vil elske at få jeres inputs - både + og -

Det er ikke afgørende, hvor det er - så jeg laver en bruttoliste over de steder, som jeg tænker godt om.

Der er også fritid, hvilket giver mulighed for at opleve helt nye steder, når jeg ikke arbejder. Jeg glæder mig allerede.

Jeg har i 2023 et større projekt - noget, som jeg aldrig har gjort før, og det skal have ro til at komme til verden. I min kalender hedder det "Projekt Gakkelak" - og jeg er så spændt på at se, hvad der sker.

  • Hvor har du god erfaring med at tage hen?
  • Har du erfaring med at tage flere afsted sammen?
  • Gør du noget nyt i 2023?

Step 2 bliver måske stilleretreat på en enkel dag - yes, grin bare af.. Jeg prøver det - og har allerede tjekket ud, at der er et sted i nærheden af Aarhus. Det bliver nok først i 2024... men det findes..

Jeg takker på forhånd for jeres kommentarer, tips og tricks.

Tilbage til oversigt

bubble