Skab værdi med en
handlekraftig bestyrelse

  • Oplever I, at den konstante brancheudvikling vanskeliggør jeres ellers velfunderede forretningsmodel?
  • Er virksomhedens værdi-kædenetværk opbygget til gensidige relationer?
  • Eller oplever I, at strategien er svær at implementere?

Spørgsmål som disse kan være anledning til at sammensætte en bestyrelse eller et advisory-board, som kan være med til at udvikle virksomheden i en ny og positiv retning.

Er I ved at sammensætte en ny bestyrelse, mangler I et bestyrelsesmedlem eller et medlem til et advisory board i jeres virksomhed, så kontakt mig gerne.

Jeg har en kommerciel tilgang og forståelse – og har i mit lederskab særligt fokus på ledelse, salg/salgsledelse, retail, forbrugeradfærd og HR. Salg, forretningsudvikling og strategi har givet mig en velfunderet baggrund i mit personlige lederskab.

For mig handler bestyrelsesarbejde om at skabe værdi for virksomheden. Jeg ønsker at arbejde i bestyrelsen – ikke blot sidde i den. Den gode indsigt i potentialet og i udfordringerne, de kommer i særlig grad, når vi samles med forskellige kompetencer om bordet.

Scroll ned for mulighederne

Personlig og handlekraftig tilgang til jeres forretning

Gennem mit tidligere bestyrelsesarbejde og deltagelse i forskellige bestyrelsesnetværk har jeg opnået en gennemgående forståelse for, hvordan en velfungerende bestyrelse bidrager til, at virksomheder og dets ansatte bedst muligt opnår deres fulde potentiale. 

Ingen virksomheder er dog ens. Jeg vil derfor se frem til at finde kernen af lige netop jeres virksomhed gennem personligt og handlekraftigt bestyrelsesarbejde. Ved at lære organisationen og menneskene bag at kende kan jeg med nye øjne hjælpe jer med at opnå jeres mål og potentialer nu og i fremtiden. 

design/bestyrelsesprofil.jpg

Download pdf

Lad os starte dialogen over en kop kaffe

Grundlaget for et godt bestyrelsesarbejde handler i høj grad om at være det rigtige match. Lad os derfor starte dialogen om jeres virksomhed, bestyrelse og bestyrelsesarbejdet over en kop kaffe og lære hinanden bedre at kende. 

Tag endelig fat i mig, så kan vi tale om mulighederne for et samarbejde.

Kontakt mig her

Vælg den løsning, der passer bedst til jeres behov:

Advisory Board

Søger I et erfarent og reelt medlem til jeres virksomheds advisory board, træder jeg gerne til og har mere end 30 års erfaring inden for ledelse og strategi. Jeg tager altid udgangspunkt i en...

Bestyrelsesmedlem

Søger I et nyt bestyrelsesmedlem, der er handlekraftigt? Gennem mit tidligere bestyrelsesarbejde og deltagelse i forskellige bestyrelsesnetværk har jeg opnået en gennemgående forståelse for,...
bubble