Coaching handler om
at skabe forandring

Oplever I udfordringer internt på arbejdspladsen, eller har du en medarbejder, som ikke trives, er det altid sundt at få nye øjne og ører på situationen. Dysfunktion og ubalance på arbejdspladsen kan ikke kun være ødelæggende for den, det går ud over – men for hele arbejdsmiljøet og trivslen.

I mine mangeårige erfaring som både ansat, leder og coach har jeg i mit liv og karriere erfaret, hvordan et menneskes eller en gruppes mistrivsel kan påvirke hele arbejdspladsen. Det er her alfa og omega, at man som leder kender sine medarbejderes behov og tager ansvar, når de møder store som små udfordringer, som forhindrer dem i at være den bedste version af sig selv. 

Coachingen tilpasses individuelt ud fra de aktuelle behov, hvor jeg tilbyder 1-1 coaching, gruppesessions eller workshops for ansatte og ledere i en virksomhed. 

Scroll ned til ydelser

Jeg tilbyder coaching inden for:

  • Stress 
  • Angst og depression
  • Mistrivsel på arbejdspladsen
  • Ubalance i work-life-balancen 
  • Ledelsescoaching

Stress og SOS-symptomer

Flere oplever i dag stress i deres hverdag, og de menneskelige og økonomiske omkostninger af stress er for høje for alle involverede parter. Stress kan opstå både på arbejdspladsen og i privatlivet, men det kan ikke undgå at påvirke alle aspekter i ens liv. 

Oplever du SOS-symptomer hos dig selv eller en kollega, er det vigtigt at gribe ind i tide, så vi kan genetablere en god balance.

I min coaching arbejder jeg altid løsningsorienteret, da dette er en forudsætning for at skabe refleksion over de udfordringer, man har. Kun på den måde kan vi opnå den selvindsigt og forståelse, som kan være vejen ud af en svær periode. 

Leder I efter en coach, som kan skabe indsigt i en medarbejders eller gruppes adfærd? Eller søger I redskaber til at styrke arbejdsmiljøet eller ledelsen internt i virksomheden? Du er altid velkommen til at kontakte mig eller booke tid her på siden.

Vælg den løsning, der passer bedst til jeres behov:

Workshops

Jeg har bred erfaring med facilitering af workshops for ansatte og ledere i en virksomhed. 

Workshoppen tilpasses jeres behov og indeholder konkrete redskaber til adfærdsændring.

Jeg møder jer gerne der, hvor I er, eller i en helt ny setting, hvor målet er at blive klogere på hinandens individuelle og fælles potentialer.

Individuel coaching

Gennem 1-1 coaching zoomer vi ind på det, der udfordrer og står i vejen, uanset hvad det drejer sig om.

Min individuelle coaching er altid personlig og ærlig, hvor jeg tager udgangspunkt i mennesket foran mig og en løsningsorienteret tilgang til selvindsigt og forståelse.

Gruppecoaching

Gruppecoaching kan være en sund proces, hvis I oplever udfordringer internt i en gruppe eller afdeling i virksomheden.

Jeg har fokus på den gode relation og kommunikation, som jeg ser som vejen til respekt for hinandens model af verden. Herunder også forståelse for adfærdsændringer, der ofte skal til for at komme sammen over målstregen.

bubble