Priser

Erhvervscoaching

Oplever I udfordringer internt på arbejdspladsen, eller har du en medarbejder, som ikke trives, er det altid sundt at få nye øjne og ører på situationen. Min coaching tilpasses ud fra dine behov, hvor jeg både tilbyder 1-1 coaching, gruppesessions eller workshops for ansatte og ledere i en virksomhed. 

Workshops

Jeg har bred erfaring med facilitering af workshops for ansatte og ledere i en virksomhed. 

Workshoppen tilpasses jeres behov og indeholder konkrete redskaber til adfærdsændring.

Jeg møder jer gerne der, hvor I er, eller i en helt ny setting, hvor målet er at blive klogere på hinandens individuelle og fælles potentialer.

Prisen afhænger af omfang, deltagere, proces m.m. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Individuel coaching

Gennem 1-1 coaching zoomer vi ind på det, der udfordrer og står i vejen, uanset hvad det drejer sig om.

Min individuelle coaching er altid personlig og ærlig, hvor jeg tager udgangspunkt i mennesket foran mig og en løsningsorienteret tilgang til selvindsigt og forståelse.

Afklarende dialog ca. 15 min
Gratis
1 times coaching
1.195 kr. ekskl. moms
3 coachings
3.300 kr. ekskl. moms spar 285kr.
5 coachings
5.400 kr. ekskl. moms spar 575kr.

Gruppecoaching

Gruppecoaching kan være en sund proces, hvis I oplever udfordringer internt i en gruppe eller afdeling i virksomheden.

Jeg har fokus på den gode relation og kommunikation, som jeg ser som vejen til respekt for hinandens model af verden. Herunder også forståelse for adfærdsændringer, der ofte skal til for at komme sammen over målstregen.

Prisen afhænger af omfang, deltagere, proces m.m. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Konsulentarbejde 

Ved udfordringer eller nedgang i medarbejderstaben i virksomheden kan det være godt givet ud at ansætte en ekstern konsulent enten fast eller på timebasis. Som konsulent kan jeg bringe ny energi ind i jeres forretning, uanset om det er for at gå forretningen i sømmene eller bistå i travle perioder, hvor der er brug for ekstra kræfter.

Timepris

Har I brug for en konsulent, der kan træde til uden lang binding, så tilbyder jeg konsulentydelser, hvor jeg afregner pr. time. Timeprisen afhænger dog af opgavens omfang og type, hvorfor jeg altid afstemmer prisen på baggrund af opgaven.

Pris
Få uforpligtende tilbud

Fast pris

Ved belastede perioder eller udfordringer i medarbejderstaben eller virksomhedens drift kan jeg tilbyde konsulentservice i en længere periode. Prisen tager altid afsæt i behovet samt opgavens art og varighed, så kontakt mig for en uforpligtende vurdering af prisen.

Pris
Få uforpligtende tilbud

Bestyrelsesarbejde

Søger I handlekraftigt formandsarbejde eller bestyrelsesarbejde? Gennem mit tidligere bestyrelsesarbejde og deltagelse i forskellige bestyrelsesnetværk har jeg opnået en gennemgående forståelse for, hvordan virksomheder og dens ansatte bedst muligt opnår deres fulde potentiale i alt lige fra drift, ledelse og strategi til medarbejdertrivsel. 

Advisory Board

Søger I et erfarent og reelt medlem til jeres virksomheds advisory board, træder jeg gerne til og har mere end 30 års erfaring inden for ledelse og strategi. Jeg tager altid udgangspunkt i en direkte og løsningsorienteret tilgang til de udfordringer og potentialer, I står overfor.

Bestyrelsesmedlem

Søger I et nyt bestyrelsesmedlem, der er handlekraftigt? Gennem mit tidligere bestyrelsesarbejde og deltagelse i forskellige bestyrelsesnetværk har jeg opnået en gennemgående forståelse for, hvordan virksomheder og dens ansatte bedst muligt opnår deres fulde potentiale i alt lige fra drift, ledelse og strategi til medarbejdertrivsel. 

bubble